Inici Enrere català - castellano  
L ' A L C A L D E   D E   T O R T O S A 
 
Benvingut/benvinguda a l'Ajuntament de Tortosa

En primer lloc, gràcies per accedir a aquesta pàgina web i confio que pugui donar resposta a les vostres demandes i necessitats. Aquesta pàgina pretén ser un canal de comunicació amb tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat, des d'on puguin accedir i obtenir informació municipal de tots els departaments del consistori, així com també informació general de la ciutat i dels barris i pobles que la conformen. 
En aquesta web hi trobareu la informació actualitzada de tot allò que afecta a la vida municipal, hi trobareu l'agenda d'actes i activitats, informació turística i informació de serveis. Des d'on dormir, on menjar, indrets a visitar i rutes turístiques a com moure's, el recorregut del bus, el pressupost municipal, les licitacions i ordenances, dades estadístiques, l'oferta de sòl industrial, les principals empreses instal·lades... En definitiva, aquesta web vol ser una radiografia virtual del que és i ofereix Tortosa als seus habitants i als que ens visitin.
Des d'aquesta web també podreu fer algunes gestions, com registrar directament qualsevol incidència que us trobeu a la via pública, obtenir la documentació per realitzar alguns tràmits municipals, models d'autoritzacions i certificats, inscriure's a la borsa de contractació de personal o imprimir tota la documentació referent a llicències, ordenances fiscals, plans urbanístics, etc.

L'Ajuntament ofereix també un ampli programa d'activitats i des d'aquesta web podreu accedir directament a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, el Servei Local de català, la programació del Teatre Auditori, el Punt Jove, la Festa del Renaixement... Evidentment són moltes les possibilitats que Tortosa us ofereix i la pàgina web vol ser difusora de totes elles però alhora també receptora de les vostres propostes i suggeriments. Feu-nos-les arribar i estic convençut que amb la col·laboració de tots i de totes millorarem Tortosa.

Ferran Bel i Accensi
Alcalde de Tortosa


  Si voleu rebre el butlletí municipal per correu electrònic podeu subscriure-us fent click al següent enllaç Alta subscripció

Escriu a l'alcalde i explica-li el que penses sobre Tortosa...

Envia-li un correu electrònic fent servir aquest formulari i explica-li com t'agradaria que fos Tortosa.
Explica-li les teves idees, les teves propostes per millorar el teu barri, i així poder fer entre tots una ciutat millor.

(Les dades que ens faciliteu només s'empraran per remetre resposta)


Nom: e-mail:
Població: Comarca/Província:
País: Tema:
Comentari:
(màx. 1.800 caràcters)
 
De conformitat amb l’article 5.1 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades de caràcter personal que ens faciliteu en aquesta sol·licitud s'incorporaran al fitxer “Gestió de serveis municipals” titularitat de l’Ajuntament de Tortosa, amb la finalitat de la gestió d'usuaris dels serveis municipals. Les dades de caràcter personal que sol·licitem són necessàries per a la gestió de la vostra sol·licitud, per la qual cosa cal que empleneu els diferents camps, ja que en cas contrari ens serà impossible atendre degudament la vostra sol·licitud. Com a persona interessada podreu exercir gratuïtament els drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i, si escau, d'oposició, en els termes establerts per la LOPD enviant una sol·licitud per escrit, acompanyada d'una fotocòpia del vostre document d'identitat, a l’Ajuntament de Tortosa, plaça d'Espanya, 1. 43500 Tortosa.