Inici Enrere  
L ' A J U N T A M E N T   I N F O R M A 

Data Codi Informació
A
22/02/2017 NP6010
La programació de cicles de Formació Alternativa 2017 inclou un curs d'iniciació a la cata de l'oli
     

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa inicia, aquest proper mes de març, la seva programació de cicles de Formació Alternativa per l'any 2017, amb una oferta de cursos que es perllongarà de març fins novembre. Aquesta inclou una àmplia varietat de cicles amb novetats respecte d'edicions anteriors, la més destacable de les quals és el curs d'iniciació a la cata de l'oli, impartit per Josep Estrada -enginyer agrícola i catador oficial d'oli d'oliva-, així com un curs de cuina saludable, impartit per la dietista-nutricionista Patricia Martínez.

Els cursos de la programació d'enguany són: taller de conserves naturals; manualitats amb pintura al vidre; descoberta de les plantes remeieres mitjançant la marxa nòrdica; constel·lacions familiars-biodescodificació; taller d'el·laboració d'un hort urbà; taller bàsic de sabons artesans i naturals; iniciació al "trapillo"; rebosteria creativa, i salut emocional, a més dels dos ja esmentats.

Els cursos tindran un preu de 7,10 euros cadascun, i tothom podrà matricular-se a partir dels quinze anys d'edat. Per a fer les inscripcions, cal adreçar-se a l'Edifici Jove Lo Carrilet (av. Generalitat, 137, plaça del Carrilet). El telèfon de contacte és el 977504573, i també es pot contactar a través de whatsapp al telèfon 672357247. El Facebook és Punt Jove Tortosa, i l'adreça web és www.puntjove.tortosa.cat

Comparteix amb


Recomanar a una altra persona
Introdueix el correu electrònic:
Introdueix el teu nom:
Introdueix el teu email:  
Si observeu alguna errada en les dades, feu-nos-ho saber aqui .