Inici Enrere  
L ' A J U N T A M E N T   I N F O R M A 

Data Codi Informació
A
22/02/2017 NP6011
Tortosa Arts Teatrals porta al Teatre Auditori Felip Pedrell el musical "Sister TAT"
     

La companyia Tortosa Arts Teatrals (Lo TAT) representarà al Teatre Auditori Felip Pedrell la comèdia musical "Sister TAT", versió lliure de Sister Act, popularitzada per la pel·lícula que va interpretar Whoopi Goldberg l'any 1992, i que s'ha representat en teatres de mig món, entre els quals al West End i Broadway. Lo TAT posa 20 persones a dalt de l'escenari per oferir un espectacle per a tota la família "brillant, fresc, amb molt de ritme i una música delirant basada en la música Motown, el soul o el funk". Sister TAT es representa els dies 1 i 8 d'abril (20.30h) i 2 i 9 d'abril (19h). Les entrades costen 10 euros i es posen a la venda de manera anticipada (8 euros) demà dijous.

Lo TAT és la companyia formada amb la primera promoció de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa amb l'objectiu de produir espectacles teatrals de diferents formats. Han fet actuacions de carrer a la Festa del Renaixement i en altres llocs de Catalunya i França, i han produït diferents espectacles musicals de gran format com Cabaret o Mamma Mia. També han fet obres de petit format.

La directora de Lo TAT, Marga Julià, ha explicat que la companyia ha volgut fer una aposta per una obra amb un "text potent on tota la família s'ho passarà molt bé amb les cançons del musical i de la pel·lícula". Els actors són de la companyia Lo TAT i també dels últims cursos de l'Escola. "Veurem grans professionals que dalt l'escenari ho donen tot per fer una actuació molt professional". Julià ha tingut paraules de record cap a l'actriu de Lo TAT Imma Blanc, que va morir de manera sobtada recentment, i a qui ella i tota la companyia han volgut dedicar aquesta actuació. L'actriu protagonista, Montse Hernández, que no és de color com acostuma la monja protagonista de la pel·lícula, sinó blanca i pelroja, ha dit que el seu és un personatge ple de vida, "una cabra boja" que esvalotarà tot el teatre.

La regidora de Cultura, Dolors Queralt, ha expressat el suport de l'Ajuntament de Tortosa a la nova producció artística de Lo TAT, una companyia de qui ha reconegut una trajectòria ja consolidada i que formen part habitual de la cartellera del Teatre Auditori Felip Pedrell.

Comparteix amb


Recomanar a una altra persona
Introdueix el correu electrònic:
Introdueix el teu nom:
Introdueix el teu email:  
Si observeu alguna errada en les dades, feu-nos-ho saber aqui .