Inici Enrere  
L ' A J U N T A M E N T   I N F O R M A 

Data Codi Informació
A
23/02/2017 NP6012
Festast 2017 comptarÓ amb una ludoteca i una aula de cuina pels mÚs menuts
     

Festast, la Fira AlimentÓria de les Terres de l'Ebre, que es celebrarÓ de l'11 al 13 de marš al Pavellˇ Firal de Tortosa, inclourÓ en aquesta ediciˇ 2017 activitats estretament relacionades amb el lleure dels mÚs menuts, mitjanšant una ludoteca i uns monogrÓfics de cuina que es faran a l'Aula Festast. Les sessions d'una hora permetran la participaciˇ de nens i nenes d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys, en grups de fins a 20 persones, en les quals podran gaudir de l'aprenentatge de diferents receptes de cuina. Aquestes sessions es desenvoluparan el dissabte i diumenge de la fira, i tots els interessats es podran inscriure prŔviament al web de Festast (www.firatortosa.cat) a partir d'una setmana abans del dia inaugural.

Totes les sessions de cuina com de ludoteca, que se situarÓ en un espai annex i comptarÓ amb jocs relacionats amb la cuina i la gastronomia, seran gratu´tes, funcionant en horari de fira mentre els pares i mares poden visitar Festast. Els nens i nenes fins a 12 anys tenen tambÚ entrada gratu´ta a la fira, sempre acompanyats per un adult. A partir d'aquesta edat, el preu de l'entrada Ús de 3 euros amb dos tasts inclosos, un de beguda i un de menjar. L'Aula Festast comptarÓ amb el patrocini de la marca d'arr˛s Nomen, que al mateix temps formarÓ part de l'oferta de marques que Arrosaries Delta de l'Ebre presentarÓ com a expositors a Festast 2017.

Per altra banda, el diumenge 12 a les 12.30 h a l'Espai Cuina de Festast, un dels participants del programa Master-Chef Junior 2, en Lluc Calls (el qual va participar-hi fa tres anys quan nomÚs en tenia nou) farÓ una demostraciˇ de cuina adrešaca a grans i petits. Lluc Calls, a rel de la participaciˇ al programa de televisiˇ, ha fet colĚlaboracions a diferents programes radiof˛nics organitzats per Ferran AdriÓ, i en el llibre de Christian EscribÓ "La cuina de Peter Pan". TambÚ colĚlabora amb la Fundaciˇn Aladina participant en actes per recaptar fons per a la construcciˇ d'una UCI infantil per a nens i nenes malalts de cÓncer.

Comparteix amb


Recomanar a una altra persona
Introdueix el correu electrònic:
Introdueix el teu nom:
Introdueix el teu email:  
Si observeu alguna errada en les dades, feu-nos-ho saber aqui .