Inici Enrere  
L ' A J U N T A M E N T   I N F O R M A 

Data Codi Informació
A
13/03/2017 NP6023
Xocolates Creo, Sorolla Bacallaners, el restaurant Lluerna i Josep M.Blasi, premis gastronòmics Llorenç Torrado 2017
     

La fira alimentària de les Terres de l'Ebre Festast ha tancat avui una de les edicions amb més visitants, un 25 per cent més que l'any anterior. Els registres també han estat bons en el nombre de professionals inscrits a la jornada sectorial d'avui, 260 en total. I les activitats paral·leles, com els tallers de cuina infantils també han tingut una bona acollida, amb més de 300 participants. L'alcalde, Ferran Bel, i el president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, han fet una valoració positiva de Festast, que donen per consolidada en la seva cinquena edició i que ha permés posar de relleu "l'alta qualitat dels professionals del sector alimentari al territori", uns professionals als quals l'alcalde ha volgut agrair novament la seva confiança amb Festast.

La cloenda de la fira ha coincidit amb el lliurament dels sisens premis gastronòmics Llorenç Torrado. En l'edició d'enguany, el premi Productors i Comerciants ha estat per a Sorolla Bacallaners; el premi Terres de l'Ebre per a Xavier Benet, de Xocolates i cafès CREO; el premi Divulgadors ha estat per a Josep Maria Blasi; i el premi Cuiners i Restauradors per a Víctor Quintillà, del restaurant Lluerna.

Els premis Llorenç Torrado es van crear com un reconeixement a professionals i empreses que des de la cuina i la restauració, la producció i l'elaboració de productes, i a totes aquelles persones que des d'àmbits com la formació o la divulgació, amb la seva feina contribueixen a posar en valor la gastronomia catalana. Llorenç Torrado, mort el 2007, va ser un reconegut periodista i gastrònom molt vinculat a les Terres de l'Ebre.

Comparteix amb


Recomanar a una altra persona
Introdueix el correu electrònic:
Introdueix el teu nom:
Introdueix el teu email:  
Si observeu alguna errada en les dades, feu-nos-ho saber aqui .