Inici Enrere  
L ' A J U N T A M E N T   I N F O R M A 

Data Codi Informació
A
25/04/2017 NP6041
Expoebre obre portes divendres amb més superfície, expositors i nous sectors econòmics
     

La 73a Fira de les Terres de l'Ebre Expoebre tindrà lloc el proper cap de setmana, de divendres 28 d'abril al dilluns 1 de maig, al pavelló firal de Tortosa, en una edició que creix en superfície expositiva, en nombre d'expositors i en nous sectors empresarials. Expoebre té el major recinte firal de les Terres de l'Ebre (70.000 m2) i destina 10.000 m2 a superíficie expositiva. El president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, que ha comparegut avui acompanyat del director de la Fira, Ramon Ferrando, ha avançat que el sector de l'automoció destina enguany més de 4.000 m2 a exposició, un dels espais més grans de la història d'Expoebre. El volum d'expositors també creix, i es passa dels 164 de l'any passat als 180 d'aquesta edició. El calendari, amb l'1 de maig entre setmana, pot contribuir també a millorar els registres de visitants d'edicions anteriors, junt al mateniment de l'entrada gratuïta.

En relació a les novetats, Lehmann ha explicat que l'Expoebre d'enguany ha buscat consolidar l'estratègia encetada en anteriors edicions, amb l'aposta pel saló Ebreambient o els sectors del turisme i l'artesania. També el concepte "fira de la primavera", iniciat l'any passat amb la voluntat de combinar el concepte comercial amb l'oci, vinculant a entitats i associacions del territori, es manté en aquesta edició. I més enllà de consolidar iniciatives que s'han demostrat vàlides en anys anteriors, se n'introdueixen de noves, com l'Espai Nuvis, on diferents empreses especialitzades en el sector dels casaments ocuparan una superfície singular i diferenciada dins del pavelló firal amb l'objectiu de captar l'atenció de les parelles interessades. Recordem que l'Ajuntament també habilitarà un estand a l'interior del pavelló on la ciutadania pugui votar en el marc dels primers pressupostos participatius del municipi.

El regidor de Comerç ha volgut agrair als expositors que assisteixen per primera vegada a Expoebre així com als que mantenen la seva fidelitat en la fira com a aparador dels seus productes i serveis.

L'acte d'inauguració de la fira serà el divendres 28 d'abril (19.30h) i estarà presidit pel president de la Cambra de Comerç, José María Chavarría. Dissabte serà el dia de l'expositor, amb la recepció (13.30h) als expositors de la fira. Diumenge és la Diada de la Creu Roja, dia en què hi haurà una exhibició castellera a càrrec dels Castellers de Tortosa, Xiquets d'Alcover i Minyons de l'Arboç. L'endemà dilluns 1 de maig, el matí començarà amb la XVIII Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa i la celebració de la Diada de les Terres de l'Ebre, que aquest any presidirà el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz. A la tarda hi haurà el lliurament del 35è Concurs de Novetats de productes i d'estands d'Expoebre.

Comparteix amb


Recomanar a una altra persona
Introdueix el correu electrònic:
Introdueix el teu nom:
Introdueix el teu email:  
Si observeu alguna errada en les dades, feu-nos-ho saber aqui .