Inici Enrere  
L ' A J U N T A M E N T   I N F O R M A 

Data Codi Informació
A
01/05/2017 NP6044
Expoebre tanca avui les seves portes amb el lliurament de premis a millors productes i estands
     

La 73a edició d'Expoebre, la fira de les Terres de l'Ebre, tanca avui les seves portes després de quatre dies d'activitat. A l'espera de les xifres definitives, l'alcalde, Ferran Bel, acompanyat del president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, i del director, Ramon Ferrando, ha avançat una primera valoració satisfactòria, en què el conjunt d'expositors indiquen una lleugera milloria respecte edicions anteriors. Aquestes bones dades es constaten sobretot en el sector de l'automoció, que aquest any ha tingut un dels millors registres quant a espai expositiu. L'alcalde també ha apuntat noves línies de treball de cara a properes edicions, com la introducció d'un nou espai dedicat a les cerimònies, amb empreses especialitzades en casaments i organització d'esdeveniments que han valorat positivament la seva estada a Expoebre.

Finalment, l'alcalde de Tortosa també ha volgut valorar una altra de les novetats d'Expoebre, l'estand de l'Ajuntament on la ciutadania ha pogut votar entre 140 propostes dins dels primers Pressupostos Participatius del municipi. Durant els quatre dies de la fira hauran votat un miler de persones, un participació elevada en processos d'aquestes característiques. Bel ha animat la ciutadania a votar durant aquesta setmana, en què fins dissabte vinent hi haurà urnes habilitades a l'Ajuntament de Tortosa, a les EMD de Bítem, Campredó i Jesús i a les oficines municipals d'Els Reguers i Vinallop.

En el 35è concurs de novetats de productes i d'estands, el premi al millor producte o servei ha estat per als Serveis Educatius Centre Croera, mentre que l'accèssit ha anat a parar a productes orgànics de Línia orgànic Care i Diksonatura Subirats Distribucions Cosmètiques. El millor estand ha estat el de l'empresa Also Casals Instal·lacions, mentre que l'accèssit se l'ha endut Enfoc Fotografia. Finalment, el jurat ha atorgat el premi Ebreambient 2017 a Estufes i Calderes de Biomassa Xemeneies Belloren.

Avui, a Expoebre, ha estat el Dia de les Terres de l'Ebre. El president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha presidit l'acte institucional, amb una conferència i una visita a l'estand de la institució.

Comparteix amb


Recomanar a una altra persona
Introdueix el correu electrònic:
Introdueix el teu nom:
Introdueix el teu email:  
Si observeu alguna errada en les dades, feu-nos-ho saber aqui .