Promociˇ econ˛mica  
Ajuntament de Tortosa

 
Tortosa, ciutat de fires i congressos
 
 


Tortosa té una tradició pràcticament ininterrompuda de més de sis-cents anys de fires. A més de l'efecte de capitalitat que exerceix a les comarques del sud de Catalunya, la situació estratègica en què es troba, a la desembocadura de l'Ebre, ha contribuït que es mantingués aquesta vocació i aquest esperit comarcal.

Des del Patronat de Fires de l'Ajuntament de Tortosa cada primavera s'organitza la fira Multisectorial Expo Ebre, un dels certàmens firals més importants de Catalunya, amb una ocupació total de 65.000 m2 i més de 300 expositors.

Al llarg de l'any, l'oferta firal es distribueix en certàmens monogràfics de diversos sectors: vins, caves i gastronomia, cavalls, vehicles d'ocasió, infància i joventut, etc.

Per això, el Teatre Auditori Felip Pedrell, inaugurat el 1995, està equipat amb els darrers avenços, cosa que permet que hi pugui haver una perfecta organització de seminaris, simposis i congresos de diferents sectors econòmics.

Encapçalada pel castell de la Suda, la xarxa hotelera de la ciutat permet acollir els professionals i els visitants que prenen part en els diferents esdeveniments. La qualitat general dels establiments, una acurada atenció personalitzada i l'excel·lent nivell de la cuina tradicional contribueixen a la satisfacció dels nostres visitants.