Promociˇ econ˛mica  
Ajuntament de Tortosa

 
Tortosa, una ciutat per gaudir de l'oci
 
 


Els habitants i els visitants d'aquestes terres poden gaudir d'una oferta lúdica abundant i diversa:

Activitats culturals
A Tortosa hi ha una extensa i variada oferta d'activitats culturals, obres de teatre de renom, concerts de música, exposicions, museus, etc.

Activitats esportives
Les instal·lacions esportives de la ciutat inclouen camp de futbol, pavelló poliesportiu, una piscina coberta, diverses piscines descobertes, velòdrom, pistes de tennis, etc.

Al llarg del curs del riu Ebre al seu pas per Tortosa es pot practicar la navegació i diferents esports aquàtics.

Cal destacar la possibilitat de practicar la pesca fluvial, gràcies a la gran riquesa ictiològica de l'aigua, ja que s'hi poden capturar peixos com ara la carpa, el barb, la llíssera i altres espècies de mida gran com el silur.

D'altra banda, l'excel·lent situació geogràfica de Tortosa permet que s'hi puguin practicar altres esports com ara l'excursionisme, la caça, el piragüisme, el golf, etc.

Des de Tortosa, i amb desplaçaments de menys de 20 km, es pot accedir a una zona de muntanya el màxim exponent de la qual és el Port de Tortosa-Beseit. I també a una zona costanera, on es poden portar a terme diferents activitats lúdiques i esportives, com ara els esports marítims i fluvials. Podrem trobar moltes i molt petites cales de roca cap al nord de la comarca, i platges de sorra fina extenses i solitàries a la part del Delta.